de kracht van ICT vertaald úw praktijk
de kracht van ICT vertaald úw praktijk

Laatste Nieuws

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Manifest voor ICT in het onderwijs

Zorg voor goed internet op scholen, verlaag de btw op digitale leermiddelen naar 6 procent en maak opleidingen mogelijk die leraren met academische vaardigheden afleveren. Die oproep doen onderwijs en marktpartijen aan de overheid in het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Zij presenteerden het manifest op 24 januari j.l. Ook Unilogic ondersteunt dit, als lid van de Vereniging Digitale Onderwijs Dienstverleners (VDOD).

EDUPortal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

EDUPortal is een persoonlijk bureaublad in de cloud, dat het beste van twee werelden met elkaar verenigt, t.w. EDUgrip (voor o.a. het gebruikersbeheer) en Office 365. De gebruiker (van leerling tot directeur) komt op school via “single sign on” direct op dit gepersonaliseerde bureaublad terecht, of logt thuis op een webbased omgeving in om hetzelfde bureaublad te kunnen  gebruiken. En dit kan op vrijwel alle type devices! 

Met EDUPortal is er altijd en overal toegang tot e-mail, agenda’s, documenten, snelkoppelingen en contactpersonen. De gebruiker kan op eender welk device werken met de meest recente cloudversies van de Office-applicaties. En via EDUPortal is het ook mogelijk om nieuwsberichten te publiceren, afgestemd op de rol van de gebruiker. 

De voordelen op een rijtje:

  • "Any time, any place, any device" leren en werken
  • Single sign on
  • Meerwaarde voor alle rollen in de organisatie
  • Hybrid cloud
  • Snelkoppelingen naar (web)applicaties
  • Informatie opnemen uit andere omgevingen
  • Synchrone en asynchrone communicatietools
  • Eigen look & feel

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop.