de kracht van ICT vertaald úw praktijk
de kracht van ICT vertaald úw praktijk

Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Unilogic is uw betrouwbare partner voor stabiele en efficiënte ICT oplossingen! 

Unilogic BV levert sinds 1996 op landelijke schaal ICT diensten. In de onderwijssector behoort Unilogic tot de marktleiders. Daarnaast zijn we actief in aangrenzende overheidssectoren zoals wonen, zorg en veiligheid. Vanuit 7 datacenters in Nederland wordt een samenhangend modulair dienstenpakket aangeboden, waarmee klanten op het gebied van ICT volledig ontzorgd worden. Alle diensten worden vanuit ons hoofdkantoor in Sittard geleverd door ruim 60 hoog opgeleide en enthousiaste medewerkers. Het bedrijf groeit elk jaar op basis van een hoge klanttevredenheid. Daarom kijken wij voortdurend uit naar nieuwe medewerkers met passie voor ICT en ambitie voor groei en ontwikkeling. 

Wij zoeken een:
Manager Educatie (m/v)

(fulltime)

De manager Educatie vervult binnen onze organisatie een belangrijke schakelfunctie voor onze klanten in de onderwijssector.

De Manager Educatie is de drijvende kracht achter  de doorontwikkeling van onze digitale leer- en werkomgeving. Specifieke producten zoals EDUscope en EDUgrip worden in samenwerking met het onderwijsveld ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd. De Manager Educatie stuurt intern onze analisten en supportmedewerkers aan. Daarnaast zijn het verstrekken van advies, scholing en begeleiding aan onze klanten belangrijke verantwoordelijkheden binnen de functie.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.
 • Je kunt de strategie van Unilogic op een inspirerende manier overbrengen naar de medewerkers en vertalen naar en verbinden met de behoeften van de klant.
 • Je volgt de ontwikkelingen in de onderwijsmarkt nauwgezet en vormt, in samenwerking met de klant, een visie op de toekomst door organisatieontwikkelingen en daaruit voortkomende vragen te vertalen naar producten en diensten van Unilogic.  
 • Daar waar klanten om maatwerkoplossingen vragen, neem jij op basis van je expertise de leiding tijdens de vraagarticulatie en kun je deze vertalen naar heldere functionele ontwerpen.
 • Je draagt zorg voor afstemming en advisering op strategisch/tactisch niveau met klanten over de (door)ontwikkeling en implementatie van producten en diensten.
 • Je levert een inhoudelijke bijdrage aan landelijke bijeenkomsten i.r.t. onze producten/diensten en bevordert hierbij de samenwerking tussen betrokken partijen.

Jouw profiel

 • Je hebt een onderwijskundige en/of bedrijfskundige achtergrond op minimaal HBO/ WO niveau (met affiniteit voor ICT).
 • Je beschikt over ervaring met het toepassen van ICT in het onderwijs, bij voorkeur zowel in het primair onderwijsproces als in de ondersteunende administratieve processen. 
 • Je beschikt over een brede ervaring in netwerken binnen de onderwijssector.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Je bent proactief ingesteld, pragmatisch en resultaatgericht.
 • Je bent een enthousiaste en stevige gesprekspartner, die beschikt over een ferme inhoudelijke bagage als verbinder. 
 • Je hebt kennis van en praktijkervaring met vraagarticulatie en kunt klantvragen vertalen naar functioneel ontwerpen.
 • Je beschikt over een aantoonbare commerciële instelling. 
 • In bezit van minimaal rijbewijs B en bereidheid tot reizen door het gehele land.

Wij bieden 

 • Fulltime functie (1 fte) met een 40-urige werkweek.
 • Uitdagende en afwisselende functie bij een groeiend ICT bedrijf. 
 • Een marktconform salaris op basis van opleidingsniveau, ervaringen en zwaarte van de functie.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Ruime verlof mogelijkheden.
 • Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak.
 • Een aansprekende en zelfstandige functie in een informele werksfeer. 
 • Aanstelling voor één jaar, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Vragen

Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw M. Lonij, HR Consultant via telefoonnummer +31 (0)46 457 1830 of via e-mail: m.lonij@unilogic.nl.

Solliciteren 

Stuur je motivatiebrief inclusief CV per e-mail naar: m.lonij@unilogic.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.