Laatste Nieuws

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

EDUPortal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

Diensten

Logische aanvullingen op uw netwerkbeheer. We stemmen onze ondersteunende oplossingen volledig af op uw organisatie. Daarnaast kunt u kiezen voor een aantal praktische aanvullende diensten. Als u beschikt over een hoogwaardige breedbandvoorziening, bieden we u specifieke oplossingen op het gebied van WLAN en telefonie. Ook maken we het u bijzonder makkelijk om op afstand te werken. Zo kunt u nóg beter, efficiënter en rendabeler van uw netwerk gebruikmaken. Ook de aanvullende diensten worden centraal aangeboden via ons eigen data- en communicatiecentrum.