Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Route

Klik hier voor een routebeschrijving

Routebeschrijving voor parkeren vanaf A2

Neem afslag 48 (Urmond/Sittard), onderaan de afslag gaat u richting Sittard.

Volg deze provinciale weg tot in Sittard tot u de aanduiding "stadion Fortuna Sittard" ziet. Hier gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf.

Voor de MacDonalds vestiging gaat u linksaf.
Een stuk verder ziet u "Staples - Office Center" aan uw linkerkant, hier slaat u linksaf.

U komt aan de achterkant van Unilogic/Unilogic Networks uit.
U kunt parkeren op de tweede parkeerplaats aan de linkerkant óf aan de rechterkant op het grint. De eerste parkeerplaats aan de linkerkant (svp hier niet parkeren) heeft een doorgang naar de voorzijde van het pand van Unilogic. Loop via deze doorgang naar de voorzijde (Bergerweg). Ingang rechts om de hoek op nr. 110.