Laatste Nieuws

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

EDUPortal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

UNIflex®

Eduflex Promo

Altijd en overal kunnen werken. Moet er na kantoortijd nog iets af of wilt u liever een dagje thuis werken? Unilogic biedt u nu de vrijheid om te werken op het netwerk van uw organisatie, waar en wanneer het u uitkomt.

Met UNIflex® logt u vanaf elke willekeurige PC in op het netwerk, waarna u in uw eigen vertrouwde bureaubladomgeving terecht komt. Hiervandaan heeft u toegang tot al uw applicaties en uw eigen mappenstructuur.

Kan het nog makkelijker?

>> Download factsheet

UNIflex