Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

UNIflex®

Eduflex Promo

Altijd en overal kunnen werken. Moet er na kantoortijd nog iets af of wilt u liever een dagje thuis werken? Unilogic biedt u nu de vrijheid om te werken op het netwerk van uw organisatie, waar en wanneer het u uitkomt.

Met UNIflex® logt u vanaf elke willekeurige PC in op het netwerk, waarna u in uw eigen vertrouwde bureaubladomgeving terecht komt. Hiervandaan heeft u toegang tot al uw applicaties en uw eigen mappenstructuur.

Kan het nog makkelijker?

>> Download factsheet

UNIflex