Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

UNIgrip®

Werkplekbeheer op afstand.

Met UNIgrip® kunt u de continuïteit van uw ICT op diverse manieren veiligstellen.

Wilt u uw servers, dataopslag en back-upsystemen op uw eigen locatie(s) houden? Dan kunnen we de werkomgeving van alle gebruikers volledig automatisch inrichten en onderhouden, terwijl onze engineers op afstand het beheer verzorgen.

Maar u kunt uw ICT systemen ook volledig outsourcen via ons hightech data- en communicatiecenter. We voegen dan meerdere locaties samen tot één netwerk, waarbij (dure) lokale servers en telefooncentrales overbodig worden.

Standaard leveren wij bij UNIgrip® voor elke werkplek een besturingssysteem, MS Office, Acrobat reader en een degelijk antivirusprogramma.