Laatste Nieuws

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

EDUPortal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

Unilogic wint 4 Europese Aanbestedingen op rij!

Unilogic in Sittard heeft in de afgelopen 4 maanden 4 Europese aanbestedingen op rij gewonnen in de sectoren onderwijs en overheid. Daarmee is een totaalbedrag van ruim 5 miljoen euro gemoeid. 

UNIphone®

Beter bereikbaar, goedkoper bellen. Laat u uw telefoonverkeer via hoogwaardige breedbandverbindingen lopen, dan realiseert u een forse kostenbesparing en u verbetert uw bereikbaarheid.

Met UNIphone® is uw hele organisatie onderling verbonden. Verder heeft u tal van handige applicaties tot uw beschikking, zoals een online telefoongids, voicemail, wachtteksten en keuzemenu’s.

Uw telefoonverkeer wordt dus flexibeler, betrouwbaarder en véél voordeliger. Ook de IP telefoons die zorgen voor optimale functionaliteit kunnen wij tegen scherpe prijzenaanbieden.

>> Download factsheet

UNIPhone