Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

UNIphone®

Beter bereikbaar, goedkoper bellen. Laat u uw telefoonverkeer via hoogwaardige breedbandverbindingen lopen, dan realiseert u een forse kostenbesparing en u verbetert uw bereikbaarheid.

Met UNIphone® is uw hele organisatie onderling verbonden. Verder heeft u tal van handige applicaties tot uw beschikking, zoals een online telefoongids, voicemail, wachtteksten en keuzemenu’s.

Uw telefoonverkeer wordt dus flexibeler, betrouwbaarder en véél voordeliger. Ook de IP telefoons die zorgen voor optimale functionaliteit kunnen wij tegen scherpe prijzenaanbieden.

>> Download factsheet

UNIPhone