Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Manifest voor ICT in het onderwijs

Zorg voor goed internet op scholen, verlaag de btw op digitale leermiddelen naar 6 procent en maak opleidingen mogelijk die leraren met academische vaardigheden afleveren. Die oproep doen onderwijs en marktpartijen aan de overheid in het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Zij presenteerden het manifest op 24 januari j.l. Ook Unilogic ondersteunt dit, als lid van de Vereniging Digitale Onderwijs Dienstverleners (VDOD).

EDUPortal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

Diensten

Veel school- en stichtingsbesturen zijn terughoudend wanneer het gaat om de overstap naar een nieuwe ICT-partner. Dat begrijpen we heel goed, daarom brengen we u graag in contact met scholen die al gekozen hebben voor onze oplossingen. Zij hadden dezelfde twijfels en vertellen u graag over hun situatie in de praktijk. Sterker nog, transparantie en openheid zijn een van onze kernwaarden, dus we leiden u graag persoonlijk rond in ons kantoor én in de onderwijspraktijk. Wij adviseren u over de oplossingen die realistisch zijn binnen uw planning, budget en ambitieniveau. Het voordeel van Unilogic is dat onze oplossingen zó zijn ontwikkeld dat elke stap naadloos aansluit op de vorige. Zo kunt u op korte termijn overstappen naar onze beheersoplossing EDUgrip® Lokaal en over enkele jaren alsnog besluiten voor volledige outsourcing met EDUgrip® Centraal. Doordat we alles in eigen huis ontwikkelen en over eigen programmeurs en engineers beschikken, kunnen we elke gewenste oplossing en combinatie met uw huidige systemen realiseren.