Laatste Nieuws

Vacature Manager Educatie

Wij zoeken een: Manager Educatie (fulltime).

Beschik jij over een gezonde ondernemersgeest? Wil jij onze klanten in het onderwijs ondersteunen bij uitdagende vraagstukken? Ga jij aan de slag met nieuwe digitale concepten ter ondersteuning van de onderwijsvernieuwing? Ben je bekend met advisering, begeleiding en het organiseren van opleidingen en trainingen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Vacature Software Ontwikkelaar

Wij zoeken een: Software Ontwikkelaar (fulltime).
Ben jij de goeroe die autonoom complexe ICT-vraagstukken omzet in concrete oplossingen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! 

 

Unilogic-Educatie

Speciaal voor het kunnen verzorgen van opleidingen, trainingen en cursussen beschikt Unilogic over een specialistische afdeling Educatie. Deze afdeling wordt aangestuurd door een manager Educatie en beschikt verder over diverse deskundige, gekwalificeerde opleiders/trainers. Zij hebben voor het merendeel een achtergrond in het onderwijs en weten welke trainingen en werkvormen het meest effectief zijn en tot het grootst mogelijke rendement leiden.

Manifest voor ICT in het onderwijs

Zorg voor goed internet op scholen, verlaag de btw op digitale leermiddelen naar 6 procent en maak opleidingen mogelijk die leraren met academische vaardigheden afleveren. Die oproep doen onderwijs en marktpartijen aan de overheid in het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Zij presenteerden het manifest op 24 januari j.l. Ook Unilogic ondersteunt dit, als lid van de Vereniging Digitale Onderwijs Dienstverleners (VDOD).

EDUPortal

EDUPortal is dé oplossing om uw organisatie veilig en eenvoudig naar de cloud te brengen, en daarmee volledig te kunnen profiteren van de mogelijkheden van “any time, any place en any device” leren en werken. Het is een uitgekiende cloudbased strategie, die de voordelen van twee omgevingen – t.w. EDUgrip en Office 365 - met elkaar verenigt en “samen werken, samen leren en kennis delen” écht mogelijk maakt.

EDUgrip® 2.0

Wilt u zich volledig concentreren op uw kerntaken in de absolute zekerheid dat het beheer en  onderhoud van uw ICT perfect is geregeld? Met EDUgrip® 2.0 bieden we u de mogelijkheid uw  ICT-systemen compleet te outsourcen. De leer- en werkomgeving van elke gebruiker wordt rechtstreeks beschikbaar gesteld vanuit ons hightech data- en communicatiecenter. Schoollocaties worden moeiteloos samengevoegd tot één bestuursnetwerk. Lokale servers en telefooncentrales zijn overbodig. Ook televisietoestellen en videorecorders kunnen worden opgeruimd. Let wel: dit is geen toekomstvisie, maar dagelijkse praktijk in vele tientallen scholen.

’s Ochtends starten alle scholen in Schijndel op in ons data- en communicatiecenter in Sittard. Datzelfde geldt voor alle basisscholen van Venlo en de grootste school voor voortgezet onderwijs in Limburg.

EduGrip Centraal

Hoogwaardige service vereist hoogwaardige verbinding

EDUgrip® 2.0 is alleen mogelijk met een zakelijke glasvezel, of coax breedbandvoorziening. Dergelijke verbindingen zijn de toekomst, in het onderwijs en daarbuiten.

Beschikt u nog niet over een zakelijke breedbandvoorziening, dan kunnen wij u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden om deze aan te leggen. Desgewenst verzorgen we de complete aanleg voor u.

De kosten van de breedband verbinding verdient u eenvoudig terug met de besparingen die EDUgrip® 2.0 u oplevert. >> Download factsheet

EduGrip Centraal